Enoturisme – Altavins Viticultors – Vins DO Terra Alta

Descobreix les arrels del vi

Saps quins són els secrets i les històries que s’amaguen en els 750 ml d’una ampolla de vi? Vine a descobrir-ho al celler Altavins. Gaudeix d’una experiència única i escull l’activitat que vagi més amb tu, combina-la amb bons àpats, visites singulars i sobretot un tast dels nostres vins.

Vine a descobrir el celler Altavins i coneix de primera mà el procés d’elaboració del vi. Endinsat a les profunditats de la sala de barriques i deixa’t captivar per l’ambient màgic que envolta el celler. Tot això acompanyat d’un tastet dels nostres vins.

Tanca els ulls. Inspira. Expira. Sent la força i l’energia del terrer que dóna nom a la Terra Alta i a la seva tradició vitivinícola. Obre els ulls i gaudeix de la natura i de l’origen del vi que tens dins la copa. Oxigena el vi, olora’l, i tasta’l. Ets al bell mig del paradís.

Vols gaudir d’una experiència sensorial única? Visita les nostres vinyes i marida el paisatge amb la gastronomia, tastant els nostres vins, acompanyats d’una clotxa. Seguim l'aventura per les nostres 36 hectàrees de bosc, plenes de senders i miradors que treuen l’alè. I visitant forts construïts durant la Guerra Civil. Acabem amb visita al celler.

Voleu passar una jornada memorable? ‘Busca el tresor de la Garnatxa perduda!’ Gimcana a l’aire lliure, pels voltants de la nostra finca i plena de racons amagats. Un matí ple de diversió mentre aprenem del territori i de la filosofia d’Altavins. Acabem amb una visita al celler i un tast comentat de vins, on els més petits també gaudiran d’una recompensa.

A més de conèixer el que guarda a l’interior el celler Altavins acompanyat d’un tast de vins, descobreix les històries mil·lenàries del poble de Batea i el seu nucli Medieval. Passeja pels carrerons, l’Església barroca de Sant Miquel i contempla el mirador amb vistes a la Vall Major.

Gaudeix d’un matí diferent al celler Altavins, comença amb una visita pel celler i un tast dels nostres vins, seguidament descobreix els secrets i les històries amagades al poble de Batea i, finalment acaba el matí amb un deliciós dinar al restaurant Miravall maridat amb els vins d’Altavins.

    RESERVAR