Vins – Altavins Viticultors – Vins DO Terra Alta

L’herència del temps

Us presentem la gamma de vins d’Altavins. Són vins elaborats buscant un vincle amb tot tipus de consumidor, que vulgui diferents tipus de vins, sempre de la major qualitat. Altavins fa un control estricte de les seves vinyes, valorant especialment l'edat, l'estat sanitari i la seva baixa producció. La verema sempre es fa de forma manual i el raïm arriba al celler en caixes, per evitar el trencament dels grans.

Aquí trobareu vins elaborats amb raïms de garnatxa blanca, varietat representativa de la Terra Alta, de vells vinyes amb més de 45 anys d'edat i garnatxes negres i carinyenes de més de 60 anys. Els vins que s'obtenen potencien la fruita i la subtilesa i elegància de la fusta.

fotoVinsAlmodi
fotoVinsIlercavonia
fotoVinsTempus
fotoVinsDomusPensi
fotoVinsAlmodiPetitNegre
petit-rosat-bn
fotoVinsAlmodiPetitBlanc
selec-negre-final-gris
selec-blanc-final-gris
selec-negre-final-color

Darrere les etiquetes de les nostres ampolles hi ha una història. És una manera de d’homenatjar el vocabulari, la cultura i les tècniques de cultiu de les civilitzacions. En aquest cas, de l’imperi àrab, dels íbers i dels romans. L’estètica de les lletres és un paral·lelisme amb les restes i els jaciments arqueològics.