No et perdis la nova jornada gastronòmica Altavins, de nou amb el Jeroni Castell i la seva ★Estrella Michelin★ – Altavins Viticultors – Vins DO Terra Alta

No et perdis la nova jornada gastronòmica Altavins, de nou amb el Jeroni Castell i la seva ★Estrella Michelin★

Selecció Garnatxa Blanca rep un Vinari de plata 2017
29 març, 2018

No et perdis la nova jornada gastronòmica Altavins, de nou amb el Jeroni Castell i la seva ★Estrella Michelin★

Un any més organitzem un nou certamen gastronòmic al nostre celler. Es per això que ens agradaria molt que vinguéssiu al 4rt. certamen gastronòmic ALTAVINS VITICULTORS, amb el Xef Jeroni Castell del Restaurant LES MOLES, d’Ulldecona (I estrella Michelin).

El dia 12 de juny oferirem la 4a Jornada Gastronòmica a ALTAVINS VITICULTORS en la que maridarem els nostres vins amb un menú de 16 plats, on Jeroni Castell ens portarà a jugar novament amb els nostres sentits.

ALTAVINS VITICULTORS us proposa gaudir d’una vetllada especial, en un lloc inusual, on descobrireu com lliguen l’originalitat i intensitat de sabors i aromes dels plats que us proposem, en un menú on res és el que sembla i accentuat amb el maridatge dels nostres vins.

L’altre dia, parlava amb un amic i em deia que havia estat menjant a un dels millors restaurants del Món. Com a cosa sorprenent, hem comentava, que en aquest restaurant, la millor taula, la més selecta, on nomes es poden seure un exclusiu grup de persones, LA TENEN AL BEN MIG DE LA CUINA.

A ALTAVINS VITICULTORS, volem apropar els nostres amics al mig de la nostra cuina, on elaborem i preparem els nostres vins. On entra la verema i es xafa el raïm; on es fermenten els vins … I quina manera mes bonica de fer-ho, si no és maridant els Almodí, llercavònia, Tempus, Domus Pensi. .. amb els plats d’un dels millors cuiners de les Terres de l’Ebre, en Jeroni Castell, cuiner i propietari del restaurant “Les Moles”, ubicat a Ulldecona.

La intenció d’ALTAVINS VITICULTORS, es donar a conèixer la gastronomia i els vins de les nostres terres, tant lligades a la nostra cultura i el nostre paisatge, símbols de les Terres de l’ Ebre i cartes de presentació arreu del Món i també a casa nostra, on hi podem trobar els millors vins, els millors plats, emmarcat en un paisatge únic i una cultura singular.

Desitgem que sigui una jornada única i esperem que sigui l’inici d’una sèrie de noves activitats que emprendrà ALTAVINS VITICULTORS, per a la promoció de les Terres de l’Ebre.