Impulsem la iniciativa solidària ‘Ni un plat enrere’ com a suport al producte i el comerç local – Altavins Viticultors – Vins DO Terra Alta

Impulsem la iniciativa solidària ‘Ni un plat enrere’ com a suport al producte i el comerç local

Our last awards
31 octubre, 2020
Vins per regalar-Altavins
5 vins especials per a regalar
16 març, 2021

Impulsem la iniciativa solidària ‘Ni un plat enrere’ com a suport al producte i el comerç local

Altavins_ni un plat enrere

Recolzant el comerç local alimentem el teixit social, consumint els productes del nostre territori som més sostenibles, i preservant el patrimoni cultural enriquim l’ànima, per tots aquests motius hem impulsat la iniciativa solidària ‘Ni un plat enrere’, i que posa aquest projecte a disposició de tots els productors, comerciants, restauradors i consumidors que s’hi vulguin adherir.


Altavins Viticultors hem dissenyat i produït diversos formats de packaging per a aliments creats en cartró kraft ecològic i impresos amb el missatge reivindicatiu de la iniciativa ‘Ni un plat enrere’. L’objectiu és compartir aquests packagings d’aliments amb tots els establiments i restauradors que ho sol·licitin, que podran, a través de l’entrega dels seus productes en aquesta caixa solidària col·laborar amb el Banc d’Aliments.


“Per a nosaltres és un orgull poder impulsar aquesta iniciativa solidària i esperem que s’hi puguin adherir el major nombre d’establiments. 1 pack 1 plat és el nostre gra de sorra que comencem ara, amb l’objectiu de recaudar el màxim possible per al Banc d’Aliments“ destaca Joan Arrufí d’Altavins Viticultors i impulsor d’aquesta iniciativa.