Altavins organitza un Tast Varietal d’Anyada – Altavins Viticultors – Vins DO Terra Alta

Altavins organitza un Tast Varietal d’Anyada

L’ESTIU ÉS ILERCAVÒNIA – Bases del concurs
17 juliol, 2018
Domus Pensi 2014 Gran Vi Negre Terra Alta 2018
5 novembre, 2018

Altavins organitza un Tast Varietal d’Anyada

El primer dissabte de novembre Altavins organitza un tast varietal d’anyada en el que es podràn descobrir les notes sensorials que s’amaguen en les varietats que treballa el celler.

El tast consistirà en degustar garnatxes blanques, garnatxes peludes, carinyenes, merlots i syrahs per observar les característiques presents en cadascuna d’elles. Serà tota una experiència que requerirà activar els cinc sentits i experimentar les sensacions tant diverses.

La jornada comptarà amb dos passis, un d’ells a les 10:30 i l’altre a 12, amb una durada d’hora i mitja aproximadament. L’acte està enfocat per a grups de no més de 20 persones per tal de degustar els vins de manera tranquil·la i exprimint al màxim cada vi tastat.

El cost de l’activitat serà de 12€ i inclourà la visita al celler Altavins, la degustació de 6 vins, un petit aperitiu i un obsequi d’una ampolla de vi.

Cal reservar mitjançant trucada al 977430596 o bé enviant un e-mail a altavins@altavins.com especificant el nom, el número de persones i la franja horaria.