L’ESTIU ÉS ILERCAVÒNIA – Bases del concurs – Altavins Viticultors – Vins DO Terra Alta

L’ESTIU ÉS ILERCAVÒNIA – Bases del concurs

Selecció Garnatxa Blanca rep un Vinari de plata 2017
29 març, 2018
Altavins organitza un Tast Varietal d’Anyada
24 octubre, 2018

L’ESTIU ÉS ILERCAVÒNIA – Bases del concurs

 

BASES DEL CONCURS

1) Objecte del concurs

El concurs té com a objecte participar en el sorteig d’un cap de setmana a la Terra Alta per a dues persones valorat en 300€.

2) Participants

Hi podran participar totes aquelles persones que consumeixin el vi Ilercavònia en qualsevol dels restaurants adscrits a la promoció.

 

3) Característiques de l’obra

Tema:

Les propostes hauran de tenir com a base la fotografia del targetó Ilercavònia conforme es troben gaudint del vi ofert en cada restaurant que participa del projecte. Com a elements principals la fotografia ha d’incloure el targetó juntament amb el vi, la resta queda a elecció de cada autor.

Característiques tècniques:

La fotografia s’haurà de presentar a través de la xarxa social Instagram i caldrà etiquetar Altavins Viticultors (@altavins) i el restaurant on s’ha consumit el vi. Les etiquetes corresponents es trobaran al revers del targetó.

Cada participant podrà dur a terme les imatges amb el dispositiu desitjat (telèfon mòbil, càmera de fotos, tauleta….) i podran ser editades.

Si les etiquetes i/o els hashtags no són correctes, la persona quedarà exclosa del concurs.

4) Presentació

Procediment:

Cada persona pot presentar únicament una fotografia per restaurant. Es poden penjar diverses imatges sobre aquest tema sempre que siguin realitzades en diferents restaurants. D’aquesta manera, un usuari només podrà tenir una imatge per restaurant.

Termini de presentació:

El termini de presentació té una durada de dos mesos, des de l’inici de la promoció, a dia 01 de juliol de 2018 fins a dia 31 d’agost de 2018. Les fotografies publicades fora d’aquest termini no seran admeses.

5) Premi

El premi serà un cap de setmana per a dues persones a la Terra Alta valorat en 300€.

6) Jurat i veredicte

L’elecció dels guanyadors serà de manera aleatòria, mitjançant l’atzar.

El concurs podrà ser declarat desert en el cas de que no hi hagi participació i en el cas de que hi hagi només un participant es repartirà a la persona en concret.

El veredicte serà inapel·lable.

7) Propietat

Les obres podran ser compartides a les xarxes socials, tant a les del celler Altavins Viticultors com a les del restaurant en qüestió.

Un cop publicats els guanyadors, les imatges seran exposades a les xarxes socials del celler.

8) Acceptació de les bases

La participació al concurs comporta l’acceptació íntegra de les presents bases, així com el veredicte final. Qualsevol cas no previst en aquestes bases serà resolt per l’organització.

Batea, juliol de 2018