Calendari d’experiències enoturístiques diferents per gaudir de la vinya i el bon vi a la primavera – Altavins Viticultors – Vins DO Terra Alta

Calendari d’experiències enoturístiques diferents per gaudir de la vinya i el bon vi a la primavera

ALTAVINS Premis Vinari 2021
29 octubre, 2021
PREMIS DECANTER WORLD WINE AWARDS 2023
29 juny, 2023

Calendari d’experiències enoturístiques diferents per gaudir de la vinya i el bon vi a la primavera

Celler Altavins Experiències

Celler Altavins Experiències

#ExperiènciesALTAVINS

Des del celler Altavins, DO Terra Alta, oferim un calendari amb propostes diferents, des d’activitats d’iniciació a la cultura del vi, experiències familiars, gastronòmiques, entre vinyes o actives per gaudir de la vinya durant la temporada de primavera.

Presentem el nostre calendari de primavera ple de novetats en experiències enoturístiques per gaudir durant aquesta temporada. Aquestes activitats tenen l’objectiu de transmetre la cultura vitivinícola a través d’experiències sensorials i gastronòmiques, i donar a conèixer el celler i la Terra Alta als assistents.

Data: 07/O4/23

La Sardinada d’Altavins. Per divendres Sant, posa’t les botes amb una sardinada a les instal-lacions del nostre celler. Podreu gaudir dels nostres vins. Una expèriencia mar i muntanya per començar la Setmana Santa.

Data: 21/22/23 D’ABRIL

PRIMAVERA D.O.TERRA ALTA. Una setmana per gaudir i reivindicar la D.O.Terra Alta. Altavins oferirà unes jornades de portes obertes on podreu degustar una selecció dels nostres vins.

Data:

Les places són limitades i es poden reservar a través del seu número de telèfon 977 43 05 96, al correu electrònic enoturisme@altavins.com o a la web www.altavins.com/enoturisme