Calendari d’experiències enoturístiques diferents per gaudir de la vinya i el bon vi a l’hivern – Altavins Viticultors – Vins DO Terra Alta

Calendari d’experiències enoturístiques diferents per gaudir de la vinya i el bon vi a l’hivern

ALTAVINS Premis Vinari 2021
29 octubre, 2021

Calendari d’experiències enoturístiques diferents per gaudir de la vinya i el bon vi a l’hivern

Celler Altavins Experiències

Celler Altavins Experiències

#ExperiènciesALTAVINS

Des del celler Altavins, DO Terra Alta, oferim un calendari amb propostes diferents, des d’activitats d’iniciació a la cultura del vi, experiències familiars, gastronòmiques, entre vinyes o actives per gaudir de la vinya durant la temporada d’hivern.

Presentem el nostre calendari d’hivern ple de novetats en experiències enoturístiques per gaudir durant aquesta temporada. Aquestes activitats tenen l’objectiu de transmetre la cultura vitivinícola a través d’experiències sensorials i gastronòmiques, i donar a conèixer el celler i la Terra Alta als assistents.

La jornada de poesia és una proposta per passar un diumenge al celler tastant diferents vins Altavins mentre gaudim de les actuacions de poesia a càrrec de Sinèrgia i Santi Borrell. La jornada inclou pica-pica de la mà de la cuina de la Lore.

Data: 27 de febrer a les 11.30h

La calçotada Altavins és una activitat dedicada a la coneixença de les trinxeres de la Terra Alta, uns dels llocs més significatius de la batalla de l’Ebre. Una experiència única que acabarà amb carn a la brasa i, per descomptat, calçots.

Data: 12 de març a les 9.30h

Pels amants de la gastronomia, no podia faltar el maridatge amb pernils amb els vins del celler Altavins. Descobreix l’harmonia entre sabors i el seu contrast.

Data: 27 de març a les 11.30h

Les places són limitades i es poden reservar a través del seu número de telèfon 977 43 05 96, al correu electrònic enoturisme@altavins.com o a la web www.altavins.com/enoturisme

Calendari d'hivern 2022