PREMIS DECANTER WORLD WINE AWARDS 2023 – Altavins Viticultors – Vins DO Terra Alta

PREMIS DECANTER WORLD WINE AWARDS 2023

Celler Altavins Experiències
Calendari d’experiències enoturístiques diferents per gaudir de la vinya i el bon vi a la primavera
17 febrer, 2022
PREMIS BERLINER WEIN TROPHY 2023
30 juny, 2023

PREMIS DECANTER WORLD WINE AWARDS 2023

ALTAVINS hem rebut un dels premis més importants i influents del món del vi, la medalla d’Or i quatre de Plata, del prestigiós concurs a nivell mundial. Els Premis Decanter.

VINEREL-LES BRISAT GARNATXA BLANCA, medalla d’Or i amb una puntuació de 96 punts. Un vi de color brillant amb matís daurat intens, amb notes de fruita blanca madura, mels i records vegetals.

VINEREL-LES CARINYENA, medalla de Plata i amb una puntuació de 92 punts. Un vi de color violaci amb subtil color granat. Aroma intens amb lleuger record a violeta i espècies balsàmiques que ens transporten al Mediterrani.

VINEREL-LES GARNATXA PELUDA, medalla de Plata i amb una puntuació de 91 punts. Un vi elegant de color vermell subtil o brillant amb matis violaci. Aromes de fruites de bosc fresca i sabrosa, com els gerds, les mores i els navius.

VINEREL-LES MACABEU, medalla de Plata i amb una puntuació de 91 punts. De color palla brillant i subtil. Records d’aromes florals amb notes cítriques i herba seca.

VINEREL-LES GARNATXA BLANCA, medalla de Plata i amb una puntuació de 90 punts. De color groc suau amb brillants tons verdosos. Aromes subtils de fruita d’os com el préssec i l’albercoc amb records balsàmics de fonoll i flor d’ametller.